wyroby z gumy i silikonu

SILIKONOWE I GUMOWE USZCZELKI DO KONTAKTU Z ŻYWNOŚCIĄ

Silikonowe uszczelki do kontaktu z żywnością dla przemysłu mleczarskiego, spożywczego, medycznego, piekarniczego i wielu innych.
Najwyższej jakości silikon używany do produkcji nie podlega procesom starzenia, jest odporny na działanie temperatur od -40°C do +450 °C, ścieranie, działanie chemii, alkohol i kwas mlekowy.
Produkowane przez nas uszczelki posiadają atest PŻH/03694/00.

USZCZELKI ZAWORÓW KLAPOWYCH:

TYP A B C D
DN-25/A 39,0 26,0 20,0 9,0
DN-32/A 48,0 31,8 20,0 8,5
DN-40/A 54,0 38,0 21,0 10,0
DN-50/A 66,0 50,0 21,0 10,0
DN-63,5/A 77,0 60,5 20,0 10,5
DN-65/A 83,0 66,0 22,0 10,0
DN-76/A 91,0 72,0 24,0 11,0
DN-80/A 101,0 81,0 24,0 13,0
DN-100/A 114,0 100,0 27,0 12,0
DN-125/A 150,0 125,0 30,0 16,0
DN-150/A 175,0 150,0 29,0 16,0

TYP A B C D
DN-25/H 40,0 23,5 23,0 12,0
DN-40/H 54,5 38,5 23,0 12,0
DN-50/H 66,0 50,0 23,0 12,0
DN-65/H 82,0 66,0 23,0 12,0
DN-80/H 97,0 81,0 23,0 12,0
DN-100/H 117,0 101,0 26,5 14,0
TYP A B C D
DN-50 65,0 49,0 20,0 11,0
DN-50/1 66,0 50,0 21,0 10,5

USZCZELKI ZAWORÓW KLAPOWYCH Z ROWKIEM:

TYP A B C D
DN-50/S 66,0 48,0 21,0 11,0
DN-50/SO 63,0 46,0 20,0 10,5

USZCZELKA ZŁĄCZA RUROWEGO:

TYP A B C D
DN-25 50,5 22,8 5,5 43,5
DN-40 50,5 35,8 5,5 43,5
DN-50 64,0 48,0 5,5 56,5
DN-65 77,5 60,5 5,5 70,5
DN-80 91,0 73,1 5,5 83,5
DN-100 119,0 97,8 5,5 110,0


USZCZELKA ZŁĄCZA PŁASKA:

TYP A B C D
DN-25/P 40,0 30,0 5,0 35,0
DN-40/P 52,0 42,0 5,0 47,0
DN-50/P 64,0 54,0 5,0 59,0
DN-70/P 81,0 71,0 8,0 76,0
DN-80/P 95,0 85,0 5,0 90,0
DN-100/P 114,0 104,0 6,0 109,0
DN-125/P 142,0 130,0 7,0 136,0
UZP-40 49,0 39,0 7,0 44,0
UZP-50 63,0 53,0 7,0 58,0





USZCZELKA ZŁĄCZA MIĘDZYKOŁNIERZOWA:

TYP A B C D
DN-25 44,0 28,0 5,5 4,5
DN-40 56,0 40,0 5,5 4,5
DN-50 68,0 52,0 5,5 4,5
DN-65 84,0 68,0 5,5 4,5
DN-80 98,0 82,0 5,5 4,5
DN-100 118,0 102,0 5,5 4,5



USZCZELKA ZŁĄCZA STOŻKOWEGO:

TYP A B C
UZS-40 50,0 35,0 10,5
UZS-50 64,0 48,0 10,5

Realizujemy indywidualne zamówienia na uszczelki, węże i profile silikonowe dostosowane do kontaktu z żywnością.